Проблеми комунальних платежів вже і до коміксів дістались, як легендарні три козаки привертають увагу широкої громадськості до змін у секторі енергетики.

У 2017 році у світі коміксів з'явилася новинка: улюблені герої з мультфільму "Як козаки…" стали головними персонажами вже нової серії коміксів.

Комікс "Як козаки..." Кадр із ютуба
Комікс "Як козаки..." Кадр із ютуба

Цього разу козаки стикаються з новими викликами, яких ніколи раніше не зустрічали. Замість стародавніх пригод, їм доведеться розбиратися з платіжками за комунальні послуги, тарифами на газ, електрику та опалення. Нові комікси під назвою "Як козаки енергонезалежність розвивали" є частиною комунікаційної кампанії проєкту "Програма комунікації реформ в Україні".

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Мета кампанії – привернути увагу громадськості до змін у сфері енергетики. Автори сподіваються, що знайомі і улюблені персонажі, які вже більше 50 років радують українців, допоможуть створити емоційний зв'язок та довіру до нововведень у енергетичному секторі.

Що ж думають про ці нововведення здоровенний Грай, коротун Око і силач Тур? Відповідь ви знайдете у новому коміксі!

Нагадаємо, від фільмів жахів до мультфільмів, топ 5 цікавих та довгоочікуваних прем'єр весни, список поповнює і українські виробництва.

У родині Грю поповнення, прем'єра довгоочікуваного мультика "Нікчемний Я", про що нам повідає нова частина- більш детально у Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, нові комунальні тарифи з 1 жовтня, українцям доведеться платити у двічі більше.