Дуже цікавий експеримент був проведений через цікавість, як виглядатиме однакове вбрання на різних вікових категоріях. В експерименті брали участь дівчина та жінка. На собі вони продемонстрували, як однаковий фасон та крій сукні по-різному виглядають залежно від віку та фігури.

Дуже важливо, щоб у речах, які ви носите, змогли почуватися комфортно та стильно. Анн-Марі і Ніколь приміряли три образи і довели, що ті самі речі можуть виглядати неоднаково на різних фігурах, проте безперечно виглядають добре незалежно від того, який ви розмір носите - M або XXL.

Про цю цікаву витівку стало відомо завдяки новій публікації на порталі TopVintage.

Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage
Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage

Квіткові сукні

Жінка з дівчиною приміряли квіткові сукні у синьому кольорі. Ці сукні стискають талію і підкреслюють жіночу фігуру, а класичний стиль сукні та квітковий принт підійде будь-якій фігурі та жінкам будь-якого віку. Такі сукні можна поєднати з туфлями чи балетками.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage
Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage

Червоно-білі сукні

Енн-Марі одягла сукню розміру L, а Ніколь приміряла сукню вже у розмірі 4XL. Жінки одягли сукню із завищеною талією, яка є позачасовою і підійде для будь-якого невимушеного та елегантного образу.

Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage
Анн-Марі та Ніколь, фото: Top Vintage

Денімові сукні з деніму

Сукні з джинсового матеріалу завжди будуть модними. Візуально вони здатні навіть трохи зменшити розмір вашої талії та зробити стрункішою, оскільки джинс вдало приховує зайву вагу. Щоб розбавити сині сукні, жінки вдягнули яскраві босоніжки, щоб створити унікальні образи.

Пам'ятайте, кожна жінка унікальна і приваблива по-своєму незалежно від того, який розмір одягу вона носить. Сучасна мода стала інклюзивнішою, тому пропонує вбрання для жінок будь-якої комплектації.

Нагадаємо, діти масово бігають на "чотирьох" у масках тварин: батькам пояснили, чи небезпечна квадробіка.

Раніше повідомлялося, класика завжди у тренді: 7 кольорів, які мають бути у твоєму гардеробі.

Також, колір осені - теракота: 5 відтінків, які зроблять манікюр стильним.