На додаток World of Warcraft: The War Within починається новий етап. У ЄС стартував перший сезон, який привніс багато серйозних оновлень та нововведень у гру.

Основний фокус сезону – рейд Палац Неруб-ар. Вже з 11 вересня гравці можуть пройти звичайну та героїчну версії рейду, а перше крило буде доступне у пошуку рейдів.

18 вересня відкриється друге крило, включаючи міфічну складність та новий режим історії, що дозволяє групі від 1 до 5 осіб занурюватися в сюжет. Третє крило буде додано до Пошуку рейдів 25 вересня.

World of Warcraft: The War Within / фото: Blizzard
World of Warcraft: The War Within / фото: Blizzard

Також у грі з'являться нові набори броні для всіх класів, які можна буде передавати іншим персонажам через жетони, що є значним бонусом для колекціонерів.

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Що стосується підземель Mythic+, то в ротації виявляться Ара-Кара, Місто Еха, Кам'яне сховище, Місто Ниток і Світанок із The War Within. Повернуться Necrotic Wake та Mists of Tirna Scithe з Shadowlands, Облога Боралуса з Battle for Azeroth, та Грим Батол із Cataclysm.

World of Warcraft: The War Within / фото: Blizzard
World of Warcraft: The War Within / фото: Blizzard

Новий PvP-сезон запропонує унікальні нагороди: елітний набір трансмогрифікації на різних рівнях та дві нові їздові тварини – Vicious Skyflayer та Forged Fel Bat.

Нарешті, оновлення вводить Delves – новий тип псевдо-підземель, які були доступні лише на рівні 3 при релізі, але тепер доступні рівні 4 і вище. Перші відгуки кажуть, що контент на вищих рівнях приносить додаткове задоволення.

Нагадаємо, Battlefield 2042 не здається: нове оновлення додає свіжий контент та натяк на нову гру

Раніше ми писали про те, що росія готує геймерів до війни проти українців: які методи підготовки вже проводяться

Крім того, Знай.ua повідомляв, ціни на ігрову валюту Riot Games зросли: українські гравці заплатять на 76% більше