Genshin Impact та McDonald's вирішили об'єднати сили та запустити нову співпрацю, яка розпочнеться 17 вересня та триватиме до 29 вересня. Це вперше, коли безкоштовна RPG з Китаю співпрацює з фастфудом у Сполучених Штатах.

У рамках акції McDonald's представить два ексклюзивні продукти, які фанати Genshin Impact можуть отримати, роблячи покупки через додаток McDonald's.

Genshin Impact та McDonald's / фото: скриншот Youtube
Genshin Impact та McDonald's / фото: скриншот Youtube

Перший продукт – це Genshin Impact Apple Pie. Це класичний яблучний пиріг McDonald's, але з унікальною упаковкою, прикрашеною зображеннями двох популярних персонажів з гри – Каедешара Казухі та Бейдо.

Купивши цей пиріг, гравці отримають 40 примогемів, три ексклюзивні тістечка Golden Appl e і рецепт "Золотого яблучного тістечка", який допоможе поліпшити їхню бойову міць у грі.

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Нові правила роздягнуть водіїв до нитки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Другий продукт – це Genshin Impact Deluxe McCrispy Meal , включає Deluxe McCrispy, картопля фрі, обмежений яблучний пиріг та напій.

Купівля цього набору дасть гравцям код унікальний Wind Glider "Wings of Delicacies" та спеціальну іменну картку "Celebration: Crispy and Sweet". Ця пропозиція не включає приможні, як попередні колаборації.

Це перший кросовер Genshin Impact і McDonald's у США, і поки що немає інформації про те, чи будуть такі акції в інших країнах. Щоб не пропустити подробиці, стежте за оновленнями на веб-сайті Hoyolab, у додатку McDonald's та на офіційних облікових записах Genshin Impact у соцмережах.

Раніше стало відомо про те, що творці Stellar Blade вирішили "переплюнути" Genshin: про які масштабні плани йдеться

Вам буде цікаво дізнатися, що GTA + Genshin Impact = Neverness to Everness: що відомо про новий ігровий шедевр

Читайте також, Догпул – нова пухнаста героїня Marvel: пройшла нелегкий шлях, щоб стати актрисою