Круїз, який мріяли всі круїзні фанати, нарешті повернувся до порту після дев'яти місяців неймовірної подорожі. Ultimate World Cruise від Royal Caribbean став справжнім випробуванням для 650 сміливців, які заплатили за цю розкішну пригоду від 59 999 до 117 599 доларів.

67-річний Джо Мартуччі поділився своїми враженнями:

"Ніщо не може підготувати вас до такої подорожі. Однак я швидко відчув себе як вдома, навіть зміг дистанційно виконувати такі важливі завдання, як покупка автомобіля."

Подорож охопила 60 країн, включаючи Південну Америку, Антарктиду, Китай та Мадагаскар.

Джо Мартуччі з дружиною / фото: USA Today
Джо Мартуччі з дружиною / фото: USA Today

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

26-річна Аміке Оостхуйзен із Південної Африки теж не приховує захоплення: "Це було здійснення мрії всієї моєї родини." Але навіть найяскравіші мрії можуть стомлювати – так, мандрівниця з Х'юстона Адіта Ларсон зізналася, що круїз був "виснажливим".

Поїздка круїзним лайнером / фото: USA Today
Поїздка круїзним лайнером / фото: USA Today

47-річна Бренді Лейк описала час на воді як швидко пролетіли:

"Все розмито. Ми не знаємо, де ми були вчора; ми не знаємо, куди поїдемо завтра. Виявилося, що три великі валізи з особистими речами плюс ручна поклажа – це забагато в такій подорожі, тому що на насправді ви носите всього від 10 до 20% речей."

@aditaml2759

Now isn’t this dress appropriate for this cruise? Its been a wild night, specially the gents wanting to point countries out 😂!#royalcaribbeanultimateworldcruise #ultimateworldcruise #copacabana #newyear #outfit

♬ original sound - Adita

Круїз Ultimate World Cruise стартував з Майамі в грудні минулого року і швидко став зіркою TikTok завдяки Джо і Одрі Мартіуччі, які почали ділитися своїми пригодами на борту. Їхня сторінка Spending Our Kids Money завоювала популярність і стала справжньою сенсацією в інтернеті.

Нагадаємо, дельфін-збоченець атакує відпочиваючих: агресивно переслідує їх геніталіями

Раніше ми писали про те, що жорстокий ураган "Деббі" обрушився на жителів США, але приніс із собою багато кокаїну

Крім того, Знай.ua повідомляв, де пересидіти кінець світу: найбезпечніші місця на планеті, де можна сховатися від глобальних катастроф